Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

#116omdagen

Att bara sitta och dofta på blommorna – det blir vår syssla de närmsta dagarna.

Vi på #116omdagen vill tacka er alla för alla berättelser och ert engagemang med delningar, kommentarer mm. Nu är det strax midsommar och vi tänkte ägna tiden åt att lukta på blommorna så det blir några dagars uppehåll med publiceringar.

När vi öppnar mail-boxen hoppas vi att det inkommit nya berättelser för vi är peppade att fortsätta. Vi har många idéer och tyvärr lite ork pga sjukdom, men på något sätt ska vi hjälpas åt.

Vi känner att era berättelser når fram, de påverkar och de hjälper till att upplysa om sjukförsäkringen och Försäkringskassans agerande. Så nu laddar vi alla våra batterier med lite midsommarlunk.

Bild: Pixabay


Är du en av de #116omdagen ?

Har du fått avslag på sjukpenning eller indrag av densamma under pågående sjukskrivning under åren 2016 – 2019? Vill du berätta om det för att människor ska förstå bättre vad ett avslag/indrag kan få för konsekvenser? Läs mer här om hur du kan delta i aktionen #116omdagen


#116omdagen tar avstånd från all form av rasism och främlingsfientlighet – och alla försök att utnyttja vår kritik mot nuvarande sjukförsäkringspolitik i syfte att gynna politiska partier med sådana värderingar.

Annons


%d bloggare gillar detta: