Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

#116omdagen

Föräldrar Bonica: ”Ekonomin har också blivit lidande men vi har tack och lov en sparad slant som vi skulle ha på vår ålderdom”

Idag berättar föräldrarna till en dotter som opererade sin axel där flertalet komplikationer tillkom. Nu kan dottern bara arbeta 25-50%, men Försäkringskassan säger 100% och nekar henne sjukpenning sedan 2018.


Dottern opererades 2009 och fick i samband med denna en infektion och har därefter opererats ytterligare 6 gånger. Fick till sist en omvänd protes. Hon har bestående smärta vilket gör henne trött. Protesen får inte överbelastas.

Läkare och smärtrehab skriver att hon kan arbeta 25% eller högst 50%, men Försäkringskassan skriver att hon kan jobba 100% för det är vänster axel som skadas och hon är högerhänt.

Vi föräldrar lider med henne och hennes man som inte har kunnat skaffa barn. Ekonomin har också blivit lidande men vi har tack och lov en sparad slant som vi skulle ha på vår ålderdom. Ni kanske förstår hur detta påverkar oss alla Det finns stunder då vi är rädda att hon ger upp.

/Bonica, mor och far

Bild: Pixabay


Annons


%d bloggare gillar detta: