Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

#116omdagen

Lucka 24: En överraskning

Idag är det julafton och dags för en överraskning.

Syftet med den här kalendern har varit att öka kunskapen om sjukförsäkringen och få dig att förstå varför vi inte kan slå oss till ro trots de förändringar som börjat ske nu i slutet på 2020. Vad passar då inte bättre än att avsluta kalendern med en möjlighet till att lära sig ännu mer om den del av sjukförsäkringen som hittills varit i fokus i det vi på #116omdagen gjort – nämligen sjukförsäkringen. 

Därför kommer vi nu lotta ut ett exemplar av forskaren och statsvetaren Niklas Altermarks bok Avslagsmaskinen bland er. Inga krav på att gilla och dela inlägget (men gör det gärna för att fler ska kunna vara med i utlottningen). Vinnaren utser vi genom att dra lott bland er som kommenterar detta inlägg på Facebook, Instagram eller hemsidan idag julafton eller i morgon juldagen. 

Vi meddelar vinnaren via ett personligt meddelande (om du kommenterar på hemsidan kommer du behöva uppge din mejladress, annars kan vi inte nå dig). För att vi ska kunna se till att boken kommer hem till dig behöver du vara beredd att ge oss din adress när vi kontaktar dig. 

När detta är ordnat kommer vi ta paus ett tag för att vila och klura på hur vi tar #116omdagen vidare in i nästa år.

Allt gott från oss till er alla! 

Från och med den 1 december kan du följa Sjukförsäkringskalendern här i stället för våra vanliga berättelser. Kalendern innehåller saker vi samlat på oss under åren vi försökt förändra sjukförsäkringen och sådant vi blivit frustrerade över att väldigt många saknar kunskap om. Det handlar helt enkelt om sånt du behöver ha koll på om du vill förstå, rapportera om, debattera eller försöka förändra sjukförsäkringen. För, även om ett stort steg för förändring tagits så finns det väldigt mycket kvar att förändra. På julafton blir det förstås överraskningspaket! Sprid vidare!

Har du fått avslag på sjukpenning och vill skicka in din berättelse till oss? Gå in på vår sida här och fyll i formuläret. Din berättelse är viktig.

#116omdagen tar avstånd från all form av rasism och främlingsfientlighet – och alla försök att utnyttja vår kritik mot nuvarande sjukförsäkringspolitik i syfte att gynna politiska partier med sådana värderingar.

Annons


%d bloggare gillar detta: