Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

#116omdagen

Den 26 juni 2018 publicerade #116omdagen sitt första inlägg och vi trodde att vi skulle hålla på fram till det valet. Att berättelserna skulle upplysa tillräckligt för att politikerna skulle få det obekvämt och tvingas ta tag i sjukförsäkringen. Nu hände det ju inte och vi kände att vi behövde fortsätta.

Nu när vi på #116omdagen hållit på några år så undrar vi hur vi ska nå fram? Vårt huvudfokus är att genom era berättelser, som blir otroligt viktiga vittnesmål, bevisa och påvisa vad som är fel i sjukförsäkringen och Försäkringskassans hantering. Det här valet har vi märkt en större påverkan och vår aktion börjar synas av alltfler, era berättelser delas av allt fler – men mest på Twitter.

Vi har upptäckt att vi inte får in så mycket berättelser och vi ställer oss undrande till varför. Vi arbetar utifrån era berättelser, de är grunden för vårt arbete hittills och får vi inte in aktuella händelser kan vi inte heller arbeta med att påvisa felen.

Därför vill vi ställa lite frågor till er kring det här för vi måste veta hur/om vi ska fortsätta vårt arbete. Det vore extremt synd att sluta nu när det sker en del med regeringsbyten mm och arbetet vi hittills gjort verkligen bidragit till ett uppvaknande hos många. Svaren är anonyma om ni skickar in dem till oss via formuläret nedan.

Låt oss öka uppmärksamheten
och tillsammans kräva en trygg sjukförsäkring!

Annons


%d bloggare gillar detta: