Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

#116omdagen

Avslagen eller indragen sjukpenning


Fyll i och skicka in din berättelse:


Glöm inte att maila en eventuell bild till: 116omdagen(snabela)gmail.com

#116omdagen medverkar inte till att exponera personer som inte gett sitt medtycke till att vara med i aktionen, eller beskriver en annan persons situation på så sätt att det utsätter den personen för ett avslöjande, en kränkning eller integritetsintrång.

Vi vill be om ett sansat språkbruk då det når fram bättre (även om vi har full förståelse för att den frustration mm man känner och vill framhäva i kraftord). Namngivna personer i ett negativt eller avslöjande omnämnande kommer vi kommer att redigera. Vi vill även påminna om att vi inte sätter grupper mot varandra.

Texter kan kommas att redigeras när behovet finns.

Genom att ni skickar in en berättelse till oss så godkänner ni att den kommer att publiceras på våra olika sociala forum (blogg, twitter, Facebook, Instagram och youtube) och eventuella framtida medier, samt att #116omdagen använder dessa berättelser för att upplysa i syfte få en mänsklig och trygg sjukförsäkring genom olika aktioner.


Det är tillåtet att ladda ner och använda aktionsbilderna (inte privata foton tillhörande berättelserna) för att sprida information om #116omdagen

Tack för hjälpen – tillsammans SKA vi förändra det här!

Annons
%d bloggare gillar detta: