Sjukförsäkringen behandlas som en no-go zon och det är något #116omdagen inte kan acceptera
för varje dag så drabbas mängder av människor av systemfelen och deras berättelser förtjänas att höras.

Här kan du läsa deras berättelser, skicka in din egna berättelse om du själv är drabbad eller känner någon som nekats sjukpenning.
Dela också berättelserna så hjälps vi åt att belysa problemen för fler.

Riksdag och Regering

Vi på #116omdagen vill uppmuntra till källkritik och länka till där den hör hemma. Inga tidningsartiklar eller liknande (oavsett hur likt sanningen de kommer) när det gäller hård fakta så att säga, utan vi länkar helst då till riksdag, regering och sedan har vi snart sidor med olika myndigheters rapporter mm (oavsett vi håller med eller ej)

Vi anser att sjukförsäkringen (och ni som omfattas av den) förtjänar ett så faktabaserat samtal som möjligt och då så fritt från fördomar och floskler som det går. Att partierna inte uppvisar full kunskap, utan hellre kör med fördomar i sina argumentationer kan vi tyvärr inte påverka hur gärna vi än vill och försöker.

Utan kunskap kommer vi inte framåt…


Klicka på vilket du vill besöka så har vi där försökt sammanställa med länkar mm för en ökad kunskap. Dela gärna med er av det ni hittar så vi hjälps åt att sprida kunskapen och rätt länkar.



Sidorna är under ständig uppbyggnad och skulle det vara så att att någon länk slutat att fungera (kan ske vid ommöblering på deras egna webbsidor) så meddela oss detta så att allt är fungerande.